Kerstpakketten
beoordelen,
ruilen en
verkopen

Zet je kerstpakket op internet!

Rond december is het tijd om elkaar kado's te geven. In Nederland is het een traditie dat werkgevers hun werknemers een kerstpakket geven. Vroeger zat er in een kerstpakket vaak eten, tegenwoordig kan de werkgever er voor kiezen dat de werknemers zelf een kerstpakket kunnen samenstellen.

Met deze website kun je straks je kerstpakket op internet zetten. Daarna kun je kerstpakketten beoordelen, ruilen of verkopen! Geef je frustraties of juist je vreugde van je kerstpakket! Je kunt ook gewoon lekker neuzen door de kerstpakketten van anderen.

Wees er als eerste bij!

Binnenkort kun je je kerstpakket op internet zetten en de kerstpakketten van anderen bekijken. Geef je e-mail adres alvast door, dan sturen we je een mailtje zodra je je kerstpakket review kunt plaatsen.

mijn naam:
mijn e-mail adres:

De kleine lettertjes
De makers van pretmetjekerstpakket.nl houden niet van spam, en we denken dat dat voor jou ook geldt. Het e-mail adres dat je opgeeft zullen we daarom alleen gebruiken om je te informeren over pretmetjekerstpakket.nl. We zullen je mail adres nooit op deze website plaatsen of aan derden verstrekken.